Bannere, vimpler, dannebrog og standere
Maritime flag, Vindposer, Børneflag, Bordflagstang, Egnsflag, og Flagstænger - efter opgave, eller i standard.

 
www.flagreklame.dk

Wellnesscenter 59 - fra idé til virkelighed. © Dansk Skilte Reklame

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Bannere, vimpler, dannebrog og standere - efter opgave, eller i standard.
 
 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Selvklæbende logoer  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Pyloner  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

Maritime flag, vindposer, børneflag, bordflagstang, egnsflag og flagstænger efter opgave eller fra lager.


Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter.

Vi laver alt inden for reklameflag, logoflag og bannerløsninger. Vi kan levere flag til indendørs og til udendørs brug. Standardkvaliteterne for reklameflag er 110 grams polyester, samt 150 grams flag-polyester med huller. Flagene kan trykkes med gennemtryk, så trykket er synligt på begge sider. Flag færdiggøres med synligt flagbånd, samt flagkroge i venstre side af flaget.

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

Et alternativ til det kan være flying banner, der illustreres på den næste side - klik her
 

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, der er medvirkende til at sikrer synlighed - indendørs og udendørs.
 
Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på. Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Vi står gerne til rådighed med at sammensætte en løsning.
Reklameflag og logoflag er også en mulighed. Ofte er en mail med en beskrivelse af antal, flagstangens højde, flagets facon, og de ønskede farver med angivelse om et givent logo, hvis det er relevant i det vi også kan levere løsninger indenfor bannere.

Herunder finder De et udsnit af de mest almindelige dannebrogsflag, alle udført i 100 % flagdug.
Alt kan leveres fra lager.

Flagmål:
50 x 38 cm., 75 x 57 cm., 100 x 76 cm., 125 x 94 cm., 150 x 114 cm., 175 x 133 cm., 200 x 150 cm., 225 x 170 cm., 250 x 189 cm., 275 x 208 cm., 300 x 227 cm., 325 x 246 cm., 350 x 265 cm., 375 x 284 cm., 400 x 303 cm., 425 x 320 cm., 450 x 340 cm., 475 x 358 cm., og 500 x 378 cm..

Vimpler og standere.
Dannebrogsstander.
En dannebrogsstander er en mellemting mellem et dannebrogsflag og en vimpel. Standeren er bredere og kortere end vimplen, og udmærker sig, ligesom vimplen,  ved at den kan hænge oppe dag og nat.
Standeren monteres som et flag, og kan leveres i følgende størrelser: Stander til 2 m. flagstang, samt til 3, 4, 5, 6, 7, 8,  9, 10,  11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, og 18 m. flagstang. Vi kan tilbyde alle emner udført i bl.a. Air polyglans 110/g.. En let dug med huller i, så vinden kan passere igennem. Trykket er gen-nemtrykt og fungerer dermed fra begge sider. Polyglans 115/g.. Den mest brugte bannerdug. Superslid-stærk, gennemtrykt dug. Kan bruges både indendørs og udendørs. Perfekt til brug af skiltning, da stoflig skiltning brugt på den rigtige måde har en særegen elegance. Decor 205/g.. En kraftig dug med et mat look. Trykket er kun på den ene side. Passer rigtig godt til indendørs brug for et eksklusivt og lækkert look. Canvas deco 250/g.. En meget kraftig lærreds-type, som som er tæt i struktur og tryk. Trykket er kun på den ene side. Vi kan også producere bannere i udendørsmaterialer, bl.a.: Mesh 330/g., Decolit 325/g., Frontlit coated 500/g., Backlite 550/g. (gennemtrykt), Blockout 800/g. (gennemtrykt).

Et reklameflag kan have mange formater og faconer, dog er de mest brugte formater: Danne-brogsformatet - Højkantsformatet - Standerformatet. Vi producerer reklameflag og logoflag digitaltryk,
Serigrafisk tryk og i syet version, alle er vandbaserede, lysægte, og trykt eller syet.

De mest anvendte flagdugskvaliteter er: Flagdug, 155 g. - Tricot, polyglans, 115 g. - D68. Og vi kan også levere specialløsninger i bl.a. beslag til flagstængerne, bannerarm, eller som tyverisikring. Færdige flagløsninger Forlang en pakkeløsning der sikrer synlighed hele året. Som oplæg kan vi tilbyde Logo-pakken til 8 m flagstang til under kr. 3000,00, der kan indeholdes af 6 stk. logoflag, udført i 115 g tricot i op til 2 farver. Logopluspakke til 8 m flagstang til under kr. 4000,00, der kan indeholdes af 15 stk. logo-flag, udført i 115 g tricot i op til 2 farver. Flagstangspakke, til 8 m flagstang til under kr. 11000,00, 2 stk. 8 m. flagstænger, 2 flagliner, 2 stk. lineholdere, 2 stk. rød flagknopper, samt 2 stk. vippebeslag, leveret og monteret, 6 stk. logoflag, udført i 115 g tricot i op til 2 farver. Festpakke, til under kr. 600,00, og som består af 2 stk. dannebrogsflag til 8 m. flagstænger, 1 stk. 40 cm bordflagstang med Dannebrog i silkestof. Gæstepakke, til under kr. 1200,00 der byder bl.a. internationale samarbejdspartnere vel-kommen og signalerer et internationalt virke. 3 stk. internationale flag fra 3 lande, efter Deres valg til 8 m flagstang, samt 1 stk. Dannebrogs- eller EU-flag.

Alle priser er angivet som dagspriser, med forbehold for ændringer, eksklusive moms, og ab fabrik DK.
Logoflag leveres under forudsætning af færdigredigeret brugbar fil i .ai, eller eps-format, med angivelse af ønske om konkrete farver.
 
Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag. Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag.
 
Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag.
Derfor tilbyder vi specieldesignede flag til den helt specielle begivenhed, en helt speciel virksomhed, eller til en helt speciel facade. Vi kan fra lager levere alle størrelser i YF-flag, eller orlogsflag, som de også kaldes. Formaterne er baseret på 20', 25', 30' , 35', 40', 45' og 50' skibe.

Syede signalflag.
Et stel består af 40 stk. flag. Hvert flag måler 40 x 32 cm.. Hele stellet leveres inclusive flagpose.
Standardmulighederne beror på: Gæsteflag, fra bl.a. Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Polen, Spanien, Sverige, og Tyskland.

Vindposer
Vindposer kender man fra de danske broer, fra havne, lufthavne, og mange andre steder.
Vore vindposer er af den bedste kvalitet, der sikre lang levetid i de barske omgivelser hvor vindposer normalt placeres.
Ensfarvede vindposer
Ensfarvede, røde vindposer er lagervare, og kan leveres i flere farver.
Størrelserne er afpasset til 4 m. flagstang, til  5 m. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,  14, 15, 16, og 17 m..
Stribede vindposer
Stribede vindposer fås i tre striber rød og hvid. Hvis De ønsker anden farvekombination, står vi til rådighed med et oplæg. Størrelserne er afpasset til 4 m. flagstang, til  5 m. 6, 7, 8, 9, 10, 11, og 12 m..
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Det kan være en allé af afstemte farvede silkeflag, en stofflagguirlande i de farver der passer til indretningen eller omgivelserne,  et broderet flag, eller et flag i økologisk bomuld - garneret med Deres idé.
 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Flag kan bruges som udsmykning på flere måder,
som broderede YF-flag, monogramflag, silkeflag, det private ejerflag - mulighederne er uendelige. Antikke lagkageflag, 10 stk. Bilflag til at sætte i vindu-et,  Bilvimpel, Motorcykelvimpel, Flagranke, Facadestang i plast, inklusive dansk flag, Flag til sports-kampe, Flagranke i nylon, Hvidmalet 180 cm. høj træflagstang, inklusive syet flag, Lagkageflag af stof, Lille fødselsdagsranke, Regnbueflag, Rygsækflag, Syet 60 cm. hurraflag på træpind, eller noget helt an-det. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder. I samarbejde med pro-fessionelle leverandører kan vi tilbyde Deres opgave udført som De ønsker det. Dannebrog i mange ver-sioner, kan leveres fra lager, og andre nationalflag fra mere end 800 lande, efter tilbud, i alle størrelser.
 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Reklamebannere, vimpler og facadeflag i størrelse efter ønske,
som enkelt- eller dobbeltudførel-se. Reklame på facade og stænger bruges ofte når Dannebrog ikke er relevant. Reklameflag og bannere må ophænges døgnet rundt, og er hermed en aktiv reklame for firmaet, de gange hvor det almindelige flag ikke anvendes. Alt kan leveres i små og større serier, i applikerede og trykte, miljørigtige, løsninger.
Dannebrogsvimpler, standere og reklameflag kan efter aftale leveres i en favorabel abonnementsordning.
 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Vi kan også levere danskproducerede flagstænger, i bl.a. hvid glasfiber, i størrelserne: 6 meter, 8, 10, og 12 meter. Enkeltvis, eller som en færdig pakkeløsning: Flagstang - med vippebeslag eller til montering på støtte. Flagline - Lineholder - Flagstangsknop - Flag - Vimpel.

Udlejning af nationalflag fra mange nationer i en størrelse op til 400 cm. i længden. Reklameflag med tryk, leveres miljøvenlige materialer, og produceres gerne som enkeltopgaver i op til 4 farver, gen-nemfarvet, som standard. Digitalprintede løsninger kan leveres i alle størrelser, alle typer, alle farver, og med alle ønskede motiver, i bl.a. tricot, spunpolyester. Foreningsfaner kan leveres i alle former for faner, i silke med broderi, i satin med digitalprint, eller som "polyester"-faner, eventuelt med et broderi i øverste stangfelt. Digitalprint er en nyere måde at fremstille flag på. Farver, tekster og illustrationer overføres elektronisk fra PC eller Mac, til selve flagdugen, hvilket gøres i en arbejdsgang uden brug af film og rammer. Flag, vimpler, bannere, bannerstands, transparenter, baggrundsdekorationer, messeforhæng,
dækkeservietter, gardiner, duge, stilladsreklamer med motiv efter behov og ønske, i størrelser afpasset efter opgaven. Om opgaven kræver print og applikation eller montering af andre mener, er i princippet underordnet, alt kan lade sig gøre. DTI har ved test påvist at almindelig vask, vejrliget eller saltvand, lader farverne upåvirket, ligesom lysægtheden bevares i høj grad, på de fleste underlag.
 

MINI FLAGSTANG.

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj, og er fæstet på kraftig og bred krydsfod, selve stangen er monteret på en sokkel  og der er fast-gjort en rød flagknop på toppen af stangen.

Miniflagstangen kan leveres med flere størrelse flag.De kan vælge mellem flere flagstørrelser. Som det kan ses på billederne, leveres flagene monteret på line, således at de monteres på miniflagstan-gen knudefri i top og bund.

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj

Miniflag på stander, ca. 180 cm høj


Flag produceres på Dansk systue og i danske produkter, derfor er der på udvalgte produkter er gratis re-paration.

Her på siden kan de fleste europæiske flag ses og de fleste andre kan leveres efter opgave og tilbud, fra mere end 500 nationer og fra 30 cm. til 400 cm. i længden, i nationens forholdstal.

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ÆRØ

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÆRØ stander

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÅLANDSØERNE stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
AUSTRIA
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ÅLANDSØERNE

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BELGIEN stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BELGIEN 3:2
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BORNHOLM
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BORNHOLM
1970-1999
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BORNHOLM 1970-1999
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BORNHOLM
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BØSSER OG
LESBISKEs FLAG
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
BULGARIEN
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
CYPERN NORD
Tyrkisk Republik
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
CYPERN SYD
Græsk Republik
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
CZECH REPUBLIC
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK FLAG
Dansk kvalitet
fra systue
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK FLAG
Stormflag

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK STANDER
Fra systue
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK
STANDER
spec. str. fra systue
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK STAT
Split flag

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK VIMPEL
forstærket, fra systue
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK YF
Yacht flag
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK
Vendelbrog
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK
Jylland
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DANMARK
Ærø flaget
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
DEUTSCHLAND
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
E.U. -
EUROPEAN UNION
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
E.U. -
EUROPEAN UNION
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ENGLAND
Saint George
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ENGLAND
Saint George
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ENGLAND
U. K. stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ENGLAND
United Kingdom
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ESTLAND
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
ESTLAND
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FÆRØERNE
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FÆRØERNE
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FINLAND
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FINLAND stat
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FINLAND
stander
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FRANKRIG
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
FRANKRIG
stander

GRÆKENLAND

GRÆKENLAND
stander

GRØNLAND

GRØNLAND
stander

HOLLAND

HOLLAND
stander

IRLAND Republik

ISLAND

ISLAND
stander

ITALIEN

JYLLAND

KROATIEN

KROATIEN
stander

LIECHTENSTEIN

LETLAND

LETLAND
stander

LITAUEN

LUXEMBOURG
stander

LUXEMBOURG

MALTA

MECKLENBURG
- POMMEREN

MONACO

NORDENS FLAG

NORGE

NORGE
stander dobbelt kors

NORGE
stander originale

ØSTRIG

ØSTRIG
stander

POLEN

POLEN
stander

PORTUGAL

RUMÆNIEN

SAINT GEORG
England

SCHWEITZ
stander

SCHWEIZ 3:2

SCOTLAND 2:1

SCOTLAND 3:2

SCOTLAND LION

SERBIEN
& MONTENEGRO

SERBIEN
Jugoslavisk Republik

SKÅNE

SKÅNE
stander

SLOVAKIET

SLOVENIEN

SPANIEN

SPANIEN
stander

STANDER
- DANMARK
fra systue

STORBRITANIEN
United Kingdom

SVERIGE

SVERIGE
stander enkelt kors

SVERIGE
stander stribet

TJEKKIET

TYRKIET

TYSKLAND
TYSKLAND
TYSKLAND
stander
UNGARN
UNGARN

UNGARN
stander
UNITED KINGDOM
UNITED KINGDOM
VENDELBROG
VENDELBROG
VENDELBROG
VENDELBROG
stander
VIMPEL DANMARK
VIMPEL DANMARK
forstærket, fra systuen
 
  Yacht flag
YF DANMARK
Yacht flag

- Blot et udpluk af muligheder. Lad Dem inspirere - og lad os høre hvad Deres ønske eller behov er.

 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Selvklæbende logoer  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Pyloner  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 

305

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden